Gree Amber UV inverter 5.3 Kw klíma szett (GWH18YDXF-K6DNA1B)

Téliesített

Készülék ár: 470.000 Ft
Kedvezményes ár beszereléssel:565.000 Ft

Téliesített

Kivitel MAGASOLDALFALI
Márka GREE
Modell név Kivitel MAGASOLDALFALI
Energiaosztály Márka GREE
Beltéri zajszint (hűtés) Modell név AMBER
Beltéri zajszint (fűtés) Energiaosztály A++/A+
Kültéri zajszint Beltéri zajszint (hűtés) 43/41/39/37/35/32/31 DB(A)
Beltéri méret Beltéri zajszint (fűtés) 47/45/42/40/38/36/33 DB(A)
Szobaméret Kültéri zajszint 57 DB(A)
Csőméret Beltéri méret 996X301X225 MM
Hűtőközeg Szobaméret 34 M2
Kompresszor Csőméret 6MM/12MM
Hűtőteljesítmény Hűtőközeg R32
Fűtőteljesítmény Kompresszor INVERTER
Kiemelt tulajdonságok Hűtőteljesítmény 5,3 KW
Jótállás Fűtőteljesítmény 5,57 KW
Kiemelt tulajdonságok UV SZŰRŐ, WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS, 3D LÉGÁRAM, TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL), 8°C-OS TEMPERÁLÁS, FŰTÉS -25°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG, H-TARIFA IGÉNYELHETŐ, KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
Jótállás 10 ÉV

 

Cikkszám: GWH18YDXF-K6DNA1B Kategóriák: , , , , Címkék: , ,

Hűtés

2,7 – 3,5 – 5,3 – 7 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

Fűtés

Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -22°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree Amber készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

Környezettudatosság

A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

További információk

Energiaosztály

Extra szűrő

Helyiség méret

Kivitel (típus)

Márka

WiFi

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Kosarad
    Kosarad üres